hur mår du läsaren? hej på er

IDAG SKALL JAG SOLA HIHI & DET SKA INTE NI! SÅ PILLUTTA DIG. HEJS SVEJS

dag 8 - ett ögonblick

ett ögonblick i mitt liv var ett ögonblick från händelsen i kumla år 2009. det började med att vi faller bakåt med UTVn i andra försöket på att komma över det djupa diket. ögonblicket då jag och anders inte hinner hoppa av.

UTVn faller och vi är kvar, vilket leder till att just vi får den över oss. allting svartnade för stunden och jag hörde bara hur jag skrek efter pappa, smärtan var olidlig just då.  

pappa, rikard och daniel tog bort UTVn från oss och pappa kramade om mig. han bad mig ställa mig upp men jag det jag såg var bara ett vitt ljus och jag blev yr. jag fick lägga mig ner och andas lugnt och fint, det gick kanoners tills jag hör en röst någonstans som säger "somna in in nu". skulle jag verkligen dö?

nej, det fanns andra planer för mitt liv och jag reste mig upp för att gå tillbaka till "campingen", till mamma. jag började se vitt igen men fick fortsätta gå och min syn blev bättre, dock allt som var vitt i verkligheten lös de verkligen om. men det var bara att ignorera det och knalla vidare. fast jag kunde inte gå själv utan pappa och kim fick vara mitt stöd.

när jag kom tillbaka satte jag mig ner och började stört lipa (hade nog insett vad som hade hänt). sen blev det gråtkalas mellan mig, mamma, pappa och bror. hela familjen grät. just detta ögonblicket var hemskt, alla grät över mig, att det faktiskt inte gick så illa mer än några "skrap"sår och svullet höftben.


svullnaden

hur mår du judit? hej på er



gå med i världens bästa grupp
häär !

jag ställde en fråga

jag ställde en fråga till hela familjen och den löd "ser ni vad jag har gjort?"

pappa svarar; eee nää, vad har du gjort?
kim svarar; hmm.. du har gjort något med ögonbrynen?
mamma svarar; du har nopprat ögonbrynen?


så, ser ni vad jag har gjort?

dagens snea

dag 7 - min bästa vän

rubriken borde vara mina bästa vänner för jag har nog 2 stycken. låt mig presentera mina 2 småfisar som jag spenderar mest tid med ..

ida aka shorty; min granne, min kusin, min f.d klasskompis, en av mina 2 bf´s. som ni förstår har jag alltså känt ida sedan jag ploppade ut ur mammas svarta hål och hon var även min första vän och även första bästa vän. folk tycker vi är väldigt lika och våra 10 år som klasskompisar har folk knappt sett skillnad på oss, men kanske inte så konstigt eftersom vi är släkt, vi var med varandra hela tiden, vi gjorde samma saker & vi hade oftast samma hårfärg dessutom! men ändå jag e jag och ida är ida, där med basta.




cecilia aka burken; min msnkompis, min smskompis, min facebookkompis, min bästa kompis! haha okey, vi är geeks eftersom vi spenderar vår fritid framför våra datorer varje dag. men tillsammans är vi också ganska duktiga på att klaga på oss själva och även deppa över att vi är.. sämst (hoppas du fattar cicci haha). jag och cecilia är ganska lika på ett sätt och det sättet är att vår humor suger, hihi. & båda gillar alkohol, att pressa i solen och snygga killar (t.ex. M.M)! jag och cicci blev dock kompisar på senare tid och nu är hon som en fästning på mig, gör jobbig! (skämt osido). dock ångrar jag att vi inte blev kompisar tidigare, AM I RIGHT?!




för att bevisa att jag spenderar mest tid med dessa sköningar är att print screena mitt facebook album, so here we go! (DETTA ÄR BARA EN DEL UTAV DE PÅ FACE, FINNS FLER PÅ MIN HÅRDDISK) btw egentligen är de dom som våldtagit min kamera och endast fotat sig själva.

vad är dina problem?

i don't get it, helt allvarligt. varför ska vi alltid göra rätt när du aldrig gör det? du har verkligen alltid någonting att klaga över och om inte så letar du efter något du kan klaga på. det är trotsallt ifrån dig vi fått alla "fel" ifrån, så ta inte ut något över oss bara för du fick ändra på din livsstil. tack & hej! 
                             u r s ä k t a ,   m e n   v a r t   t v u n g e n .  

förlåt men, jag saknar att vara blond!

dag 6 - min dag

söndagen den 27 november 2010, låt mig presentera min dag. min dag började med att jag "tvingade" upp mig själv vid tiotiden då cicci skulle dra sig till bussen för att åka hem efter en kväll i min bastu, heheh.

efter någon timme satte jag mig för att äta frukost som bestod av en mörk macka med sallad,skinka & gurka på och till detta blev det te och en skål med yoghurt & special K. 

när frukosten var uppäten och jag mätt och belåten så knallade jag till dass för att fixa mig eftersom jag skulle följa med mor och handla! vi handlade i sisjön där jag var på jakt efter en pälsmössa som kunde bli fäzt-myssen, men dom var dock slut överallt. istället köpte jag en body butter med kokos "smak/lukt (?)", as fräscht.

när jag kom hem så var det dax för att städa ur bastun från öl/cider burkar, vin flaskor & massa skräp. även hänga upp blöta handdukar, great! men lyckligtvis var det inte alls lika stökigt som de andra gånger vilket var jätte skönt.

detta är det som hänt hittills och senare har jag planerat in middag som kommer bestå av wokade grönsaker, kyckling och nudlar. sen ska jag smälta maten och senare sätta mig på min old-fashion cykel och bränna lite fett och även göra lite övningar som är skit azum! efter träningen blir det en lång dusch, hårinpackning och ansiktsmask vilket är ett bra avslut på en skön helg.

1a advent

idag folket är det som sagt första advent och det menas att det är julafton efter 4 söndagar(?) haha & jag fyller år om 3 veckor! ville bara önska er en fortsatt mysig advent ♥



mamma satte upp stakar & stjärnor redan igår kväll!  

gårdagens middag


(skämt osido)

det nya farmville - marijuanaland

2 bilder ifrån igår

dag 5 - vad är kärlek?



vad är kärlek, egentligen?
kärlek kan betyda väldigt mycket olika såsom kärlek från famil, kärlek från vänner, kärlek från djur eller kärlek från en pojk/flickvän. det kan även betyda kärlek för musik, kärlek för djur, kärlek för andra man ser upp till eller kärlek för något helt annat. kärlek betyder olika för alla.

kärlek för mig
är för mesta dels från familj, vänner & kanske en speciell person, för mig en kille. kärlek för mig är när man känner att man betyder något för någon och får något kärt tillbaka, som t.ex. uppskattning eller bara ett stöd (speciellt kärlek från familj & vänner). kärlek från en kille för mig är närheten, veta att man har någon och definitivt veta att man har någon som bryr sig om en, veta att man har något som gillar en för den man är.


jag har alltid ifrågasatt
vad kärlek är eftersom det inte i alla lägen gått så bra för mig, men faktum är att innerst inne vet jag men inte riktigt vågat inse det själv eftersom jag är rädd för kärlek. kärlek som med killar. men det är dax att öppna ögonen för verkligheten och inse att när det inte går bra så blir man bara starkare eftersom man lär sig utav sina misstag.

jag vet nog inte riktigt vad jag ska skriva eftersom kärlek betyder så olika, men oftast i samma lägen samma sak. man har något kärt helt enkelt.

morgondagen

godmorgon solstrålar! vet ni vad? idag ska biffen (cicci) ge mig fet träningsvärk eftersom jag ska joina henne på gymet.  h e l t   a w s o m e . .  

40 graders varmt vatten, roadtrip, te & rulltårta

ni får mer bilder later för orkar inte hämta kameran..


dag 4 - det här åt jag idag


komiskt att det var just detta "ämne" idag, för tog kort på middagen idag haha..

det här åt jag idag alltså, plockmat! plockmaten bestod av kallskuret (salami, rostbiff, skinka & jägerskinka), köttbullar, rödbetssallad, macka (+smör & philadelphia), 3 sorters oster (herrgård, prästost & fetaost), ägg och räkor. det var äver sallad med och till dricka serverades julmust dessutom, himelsk gott hihi. 

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om min mat mer än att jag kan rulla fram just nu för det var skit gött! så now you know, pusspuss.  

sa ni party? nej, badtunna cider & film!

få något ogjort

varför kan man inte få något ogjort? det hade vart väldigt bra just nu.

dag 3 - mina föräldrar



mina föräldrar är alltså mamma sari på 38 år & pappa heikki på 41 år, som ni märker är dom såklart inte svenskar utan finnar (eller ah, finländare). pappa är född i finland och mamma i Sverige. om jag inte är helt ute och cyklar blev dom tillsammans när mamma var 20 och pappa 23, & mig hade mamma i magen vid 25års åldern.

under min uppväxt har jag mina föräldrar matat mig, gett mig ett trygg hem, tagit mig utomlands, gett mig kärlek & presenter. deras kompisar har väl stått för den mesta uppfostran och tror inte det är en bra sak, eftersom att det är bättre att vara halft mongo än normal. men jag finner dock inga negativa saker med min uppväxt och tackar mina föräldrar för det.

tack mor & far för allt ni gett mig och tack för ni gav mig min fina bror kim dessutom! i livet finns det alltid motgångar och ibland kan man "hata" er för stunden men inte mer än så. hoppas ni vet att jag älskar er! ♥

torsdagens små planeringar?


Praktik, kinamat, köpa pälsmössan & handla med mor

dag 2 - Min första kärlek

först & främst så tror jag inte att jag vill skriva ut dom riktiga namnen, bara så att ni vet.

när jag hör ordet min första kärlek tänker jag direkt på lågstadie-förhållanden, direkt dyker dom upp. egentligen är dom de första kärleken man upplevt (bortsett från familj & vänskaps kärlek). men jag räknar verkligen inte dom förhållanden man hade då som min första kärlek, jag menar man vågade knappt prata med varandra. nu i efterhand var det ganska gulligt ändå, men inte riktigt ens riktiga kärlek. 

men min första kärlek, here we go! jag antog att min första kärlek var nick, killen som var den första. vi hade hållt på en väldigt lång tid men det var inget seriöst, men det insåg man aldrig. jag insåg detta i lite äldre dar och han förblev bara min första. 

en kväll var jag och flera kompisar ute och "hängde" då jag och min bror tänkte att kusinvitamin kunde bjuda oss på dricka, så vi ringde henne. hon kom till sockertoppen men hon var inte ensam, nej utan hennes kille patrick, kluge & jens var också med. jag stod och pratade med susanne, patrick och kevin & susanne viskar i mitt öra "han vill ha dig". jag la inga större tankar på det och brydde mig inte så mycket. men sen kom sommaren & jag fick träffa kevin igen, denna gången blev allt annorlund & jag föll. senare visade det sig att han var intresserad av mig och vi började snacka ganska mycket, men för att göra denna historia kort så dissa han mig. men jag var galet kär typ, fjantigt. 

valborg 2010 spenderades i "stor staden mönlycke" vilket var jätte trevligt! det hände väl inte mer än att jag fick ett 'ragg', nemo. vi träffades dagen efter, helgerna efter & pratade varje dag. till slut så började han sluta höra av sig och vi slutade förstås träffas, men han övertalade mig att inget var fel och skulle sagt det isåfall. "sista" gången vi träffades var allt ganska bra och som vanligt, men ändå inte. vi skiljdes och två dagar efter kom dissen, han hade blivit tillsammans med sitt x igen. 

sommaren 2010 träffade jag nemo och hans vänner väldigt mycket och vi har delat många roliga kvällar/nätter tillsammans. det var även i sommras jag började träffa hans kompis peter och dum som jag är dissade jag peter 3 gånger och idag är vi inte vänner igen. det jag ångrar just nu är att jag förlorade "vänskapen" med peter eftersom han är en riktig skön lirare. men jag träffade även på albin i sommarens slut och han var precis som min första, alltså nick. man kan även säga att han var som nemo fast att albin sa snabbt att han inte ville ha ett förhållande så ni förstår nog vad som hände. det gemensamma med albin och nemo var att han slutade höra av sig mer och mer, nu pratar vi knappt.

resultatet efter alla killar
har inte vart så bra eftersom jag kanske inte vart så smart i alla lägen, men sumeringen utav allt är att jag mer eller mindre insett att min första riktiga kärlek var/är nemo.

goodbye my friend

hoppas du har det överdrivet kallt & tråkigt i egypten, och sakna mig inte allt för mycket. hälsa jessica & alla andra, så syns vi om en vecka! puss♥
p.s ska ta hand om ditt hus & katter jätte väl, hähä.

får det lov att vara en kopp te frun? ja, det vore himlagott!

söndagsbak - pepperkaka

innan ugnen;


efter ugnen;

dag 1 - presentera mig själv



vem är jag?
jo jag är fia toivonen & är 16 år 11 månader & 4 dagar (?) gammal. jag bor ute i skogen 5km ifrån Landvetter centrum(LA) med mamma sari, pappa heikki & lillebror kim. men med även 2 matvrak till katter, smulan & jussi. jag går i 2an på gymnasiet Hulebäck vilket är as trevligt! verkligen.

hur är jag? hmm, svårt. ganska korkad men ändå hyfsat bra, enligt mig själv. min fantasi är ganska svårslagen enligt många & min humor är som ciccis, alltså sämst! jag är även ganska elak eftersom alla har en tendens att hata mig hehe, men inget jag behöver berätta mer om förstår ni. dock vill ni säkert veta hur jag fungerar, okej visst! jag fungerar på ett sätt som jag inte ens vet om själv eller jo förresten jag fungerar på det sättet "prata före man tänker".

nära & kära? de som står mig närmast är garanterat familjen där mamma, pappa, bror samt någon styck kusin, eftersom i min släkt är kusinerna som vilka som helst kompisar och det är gör gött. men även bf1 & bf2 (bajsfittorna HAHAH omg SKÄMT) sitter fastklistrade runt mitt hjärta. det finns såklart fler folk, men jag anser att folk/kompisar är som diamanter, några mer finslipade än andra.  
 
min fritid? min fritid består utav ida & cicci, jag menar kolla bara mina bilder och ni lär se ida och cicci överallt. but I like love It! på min/vår fritid brukar vi göra random saker såsom att dricka te & se film eller bara dricka oss as snygga eller ah snyggare dvs. annars om inte jag är med shorty och burken så brukar jag träna, dunka musik eller bara vara allmänt ful.

resultatet? en fia på nästan 17 år som lever ett liv med männen i hennes liv, ida och cicci. hope you know me now!

 

kanske jag ska börja redan idag?

jag antog utmaningen..

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

kung kusinvitamin


pixbo-helsingborg
4-5

kanske det är sant? vem vet..

ångra aldrig nått du gjort, bara det du aldrig gjorde, ingen minns en fegis.

i år ska man då fan inte frysa!

you´re gonna go far kid

Show me how to lie
You're getting better all the time
And turning all against the one
Is an art that's hard to teach
Another clever word
Sets off an unsuspecting herd
And as you step back into line
A mob jumps to their feet

 

it's cold around here

ahmen hej kompisaar! wzup? ahamen okay, själv gör man zero hihi. mer än att frysa det vill säga. hoppas eran dag har vart lika kall som min.. idag har det snöat hela dan så snacka om chocken när man vaknade? dock har ju all snö nästan smält, det suger! menmen, det ät trotsallt vinter så de lär väl snöa varje dag och sen smälta. that's life! men vi hörs, KrAmIzZaR

pojken fick heta hugo!

liseberg med bebiiisar


we all love the lisebergskanin

stiliga gubbar

MAAAAAAAT

vi älskar frölunda

1-0 efter 21 sekunder, grymt!

bf1&2, snö & alkohol

den puderrosa drömmen

ouff, gör mätt!

nu ska jag säga er en lustig historia..

jag åt hjulpasta och är så mätt så att jag rullar fram.

min fredag

chacha bloggen! idag ska jag vara med mina homies (bf1 & bf2) och vi ska basta oss smala(re) och dricka lite saft (alkohol). sen drar vi ner till en kär vän & gästar han och hans "party"(?). men innan detta ska jag avnjuta en skit god middag med mor, far & bror vilket är underbart. men jag återkommer senare, säkert! puss & ha en fin kväll så länge.

gör om, gör rätt

skulle vilja få allt ogjort & göra som alla andra, vänta.

angående frukosttipsen

eftersom 2 stycken (ida&cicci?) föreslog müsli, så undrar jag vad för müsli! vilken är godast? :)

ALLA SVARAR PLZZZZZ

vilken färg ska jag köpa denna i?
 puderrosa (den på bilden), svart eller i mörkt grått?

våldta fars dator


te, "fruktsallad", bulle & chips


skulle börja se the grudge 3 tills jag upptäckte att jag redan sett den. så jag startade alice i underlandet istället men den var ganska seg så det fick bli att man satte sig här istället.

underbara resursdag

yo, snart ska jag dra mig mot bussen där favorit shorty är och sen drar vi neråt mot LA & sen vidare till MK med 8an, så ska vi sola oss lite finare. pusspuss!

frukost tips?

godmorgon fellows, är ni lika lediga som jag är idag? gött. nyss ätit frukost & jag undrar ifall ni har något tips på en god frukost? isåfall tipsa gärna på! men vi hörs senare puss.


min frukost idag; yoghurt med special k, kiwi, te & en onödig silica tablett 

time to make u jelous


↑ resultatet efter mycket sockerätande, hehe

exotisk mix


icas fruktsallad exotisk mix; minus mango, plus banan
ett glas mjölk
1 silica tablett

träningsdax!

hola guapos! om en timme ska jag ut på en springtur med fantastiska ida, vilket ska bli härligt (i alla fall efteråt). nyss satt man med en kopp rykande te & doppade två underbara dots och det var kempe gott! men ni får ha det grymt så hörs vi, puss.


upd. på bilden är det dock ballerina kladdkaka & varm oboy istället för te & dots.

doh, i miss you

allt var så länge sen men det är sjukt vad jag saknar dig.

ett onödigt inlägg, as usual

hejsan hoppsan lillebror! är inte ni lika sugna på massa onyttigheter som jag är? kanske man skulle ta sig en kopp te & doppa en dots? fast nä, kanske dricka lite vatten & äta en kiwi? azum. nä detta sög, jag har inget att skriva om hehe! puss ♥

måndagshumor

Fick alldeles nyss reda på att jag inte kan räkna med något sex mellan jul och nyår, för det är visst "mannens säkra period". Då står staken i fönstret, kulorna hänger i julgranen, skinkan på bordet och pungen är tom. haha!

duck sauce - barbra streisand

grattis älskade pappa, på fars dag!

dagens sysselsättning


s t ä ä ä ä ä d a

not again! -R.I.P

bullhelg

igår blev det vaniljbullar idag blev det..


PIZZABULLAR!

is kaffe & nybakat!

kvällen räddad!


..blir att sitta och mysa med ida hihi!

bara för att liksom..

Tio första:
Första bästa kompis: idaa ♥
Första bil: ferrrari
Första kärlek: stridisen? hehheh
Första husdjur: kissemaowen
Första semester: antagligen danmark eller finland
Första jobb: tjänstförsäljning @ROSELUND 
Första köpta skiva: justin bieber
Första riktiga kärlek: kärlek finns inte på riktigt haha
Första piercing: öronen? annars ögonbrynet jao
Första konsert: beror nog på vad som räknas..

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: hah minns tyvärr inte!
Sista bilfärd: ifrån ica vid typ 12?
Sista filmen du såg: någon som går på 3an nu
Sista ringda telefonsamtal: pontus typ
Sista bubbelbadet: igååår
Sista spelade cd:n: igår kväll när jag duscha
Sista kyss: lördags natt?
Sista gången du grät: oj.. vet ej dock
Sista måltiden: nyss, om fika räknas

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar: absolut, dejtade cicci en gång
Blivit arresterad: nää
Blivit kär vid första ögonkastet: nja mer andra isåfall
Fått ditt hjärta krossat: heheh.
Sagt att du älskar någon utan att mena det: vadå skämta är väl ok?
Busringt till nån: nejnej

Sju saker du har på dig:
1. hud
2. byxor
3. tröja
4.
absolut inga trosor
5. glasögon
6. en strumpa
7. en till strumpa

Sex saker du har gjort idag:
1. åkt bil
2. ätit
3. zzzmzat
4. sett film
5. degat
6. bajsat

Fem favoritsaker (ingen speciell ordning):
1. dator
2. face
3. telefon
4. musik
5. dildon

Fyra personer du kan berätta allt för:
gud, cicci, ida & bror (dock vill han ej lyssna)

Tre val:
Svart eller vit: rosa?
Sommar eller vinter: SOMMAR
Choklad eller chips: choklad..

Två saker att göra innan du dör:
1. leva livet
2. krama ryan sheckler

En sak du ångrar:
1. att jag inte alltid gjort rätt

en svampig svamp vid namn svampbob

lördagsfikat


nejmen tack!

lördag morgon

bara så alla vet, så är cicci en going! HÄHÄ

godmorgon sverige! pigga & glada? bra, för det är jag. mamma står i köket (där hon hör hemma) & lagar pannkakor till mig, s w e e e t ! sen någongång ska hon baka bullar, feeedt gôtt. iallumfallum så ville jag bara säga godmorgon, puss.



p.s testade att hälla i oboy i pannkakssmeten,
men det smakade typ ingen skillnad..

uppdatering.se

hejhej folks. idag har jag inte gjort något mer än att vart i skolan, käkat feting god pizza med mallemus, besökt tandis, simmat med ufo 1,2,3 och checkat film (rest stop & she´s the man) med grisida, lori & tjockis cicci. men nu ska jag faktiskt sova fast nä ska läsa kissies blogg först, så tack & adjö! ♥


knep, cicci var med i filmen!

fest den 17 december



..eftersom jag redan bjudit halva landvetter så!

LYSSNA TILL DITT HJÄRTA SOM VET VAD DU KÄNNER..

ditt omogna fanskap, väx upp & säg vad du vill istället.

tjeeena mitt bena! läget? aha bra alltså. idag har det vart praktik hela dagen sen åkte jag med dodde & calle hem, gör nice! nu sitter jag här i min ullaredströja och stör mig på min telefon som säger att den vill ha batteri heheeh & snorar gör jag också, men de e ju en annan femma. men nä nu era sunk runkers ska jag fixa mig inför sängen och imon vettni är de HELG! kanoners ju.
ha de gött haj!

p.s rubriken är för att jag sitter o lyssnar på friends låt- lyssna till ditt hjärta.

blååbär, jag vill ha blåbär i min korg, blåbär

en del sanna ord

Den person som är värd dina tårar, skulle aldrig få dig att gråta.
Men när du ändå gråter, försök att hålla huvudet högt,
så dina tårar inte sjunker lika lågt som personen du gråter för.

galenskap


god damn it!
saknar "galenskaperna" med småalkisarna.

fint & rent

före (efter jag plockade bort kläder m.m hehe)


efter


ikea time


 världens bästa fika ställe dessutom, kaffe/te/choklad+bulle=5 kronor
love it!

IKEEEA HERE HP2 COME

Baby, oh baby, my sweet baby, you're the one!


älskar denna scenen!

burn baby burn!

foolkz..

..det har snöat hela dan!

got to taste it!

just a other day in school

sitter hära i skolan och chillar könet hihihi.
& det suger ju fan donkeydick!
byebye

btw min underläpp e helt svullen .

ooh hoj!

först kom lori & ida hit, och vi "förkrökade". sen körde min favorit chaufför oss till susanne & monas fest, där vi inte kände någon & kände oss uttittade så vi ringde efter guttsingen igen. dock blev allt gör roligt när vi skulle dra, typiskt! anyway så stack vi hem till jocke som hade krök & där hände la ett o annat, vilket var trevligt (bortsett från vissa saker).


"militärer" HAHA!


L00R1


pusskalas!


ett jävla mongo spel som man va tvungen o dricka på, fyfan de sög..


2 sötblondiner


idiot förklarade

fredagen den femte








första rätten; varm macka med skinka/tomat och brieost


andra rätten; pasta med kyckling gryta & sallad


tredje rätten; glass med chokladsås & oboy

you are beautiful

god damn you're beautiful, to me.
you're everyting.

tre rätters & film

idag har jag vart i allum 2 ggr, varav ena skulle jag fixa frölunda autrografer. sen stack jag & ida till lori (först ica & handla maT) för att ha 3 rätters middag sen kollade vi film. gör mysigt! lägger upp några bilder imon när jag inte har dåligt samvete för vad jag ätit heeh, puss!

tur&retur; landvetter-gbg-varberg-ullared


pigga tjejer på tåget


ida hittade iaf rätt..


sushi för första gången, hähä


gänget!

ola-connys autograf ♥

spenderande utav pengar


godis; choklad & fruxo
två ansiktsmasker
fem par favorit trosor
 rengörings skit
toffsar
en klocka
två skedar
två reddisar
en san fransico drinkmix ♥
en corny big (fedt god)
ett paraflax
ett te kit (mugg, te, kaka & sked)
ett bäddset
ett linne
en cardigan
  en sjal
 en halsduk


OOCH OOCH OCH EN ULLAREDSTRÖJA ♥

morgan, tuddelluhuu!



se upp morgan för här kommer jag, ida, lori & pontjack!

lets go to gekås!

imorgon torsdag

gå upp 05.25
ta bussen 06.14
byta buss 06.33
ta tåget 07.27
ta bussen 08/09.05

favoritlåten

nu ska biffarna bli ännu mer biff

puffa-alla-du-vill-ligga-med-dagen

badminton

första gången på mer än ett halvår(?) vilket gick hyfsat bra faktiskt! glömde dock skorna hemma vilket sög, men helt okej träning hih


haha "gänget" i götene

halloween nuggets

TORSDAG?!?!

jordgubbssmulpaj

godnatt

nyss hemkommen från lori efter 3 filmer & massa gottigt (godis & te!), azum.  

filmerna vi såg;
Drag me to hell- Hyfsat bra & cicci tyckte den var läskig! haha
Hostel- Psykofilm, alltså dålig. mer komedi än skräck dock..
Pappas nya tjej- haha ohlsen tvillingarna, så gulliga! helt okej film.

burkens största dröm



drömmen; ha en "cat fight" med en fjortis & mk-killarna står omkring henne och ropar; CICCI CICCI CICCI!!
galen tjej..

måndagsmys


filmmys med favoriterna lori, burki & kanske shorty! ♥

kontaktannons

vad händer idag?

jo det ska jag förklara för er..
det händer så mycket som ingenting! jo, städa huset men sen ingenting. hur kul? hihi
RSS 2.0